Και Μας Λένε Μαλάκες" Εμείς Δεν Είμαστε Έλληνες1

Κι ένας ηλίθιος θα μπορούσε να προβλέψει πως η παράλογη υπερ- φορολόγηση των καυσίμων θα είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη πτώση της κατανάλωσης και, τελικά, λιγότερα έσοδα για το δημόσιο. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την οργάνωση μιας παλλαϊκής, δημοκρατικής πολιτοφυλακής, που θα αντικαταστήσει την αστυνομία και όλα τα σώματα ασφαλείας. Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η διαδικασία οδηγούσε πολύ κόσμο στη σιωπή, στην αποφυγή κάθε κριτικής προς ιδέες και απόψεις εφόσον αυτή η κριτική ενείχε τον μεγάλο κίνδυνο να χαρακτηριστεί κάποιος ως «κομμουνιστής».

Πήγα στο ΕΚΚΕ την περασμένη Τρίτη και η κατάσταση ήταν απλώς τραγική. Ναι, υπάρχει, ή, μάλλον υπήρχε, η προσωρινή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, μέχρι να εκδοθεί η καινούργια (τώρα σου την παραδίδουν αμέσως), αλλά, πάλι ταυτότητα ήταν κι όχι κάποια «εντολή», ή, άλλες τέτοιες φανταστικές γελοιότητες.

Το ξαναείπα : είμαι κατά της νομιμότητας όταν είναι ρατσιστική ή όταν θέλει να βάλει εμπόδια στην ανατροπή της αστικής τάξης κουτσουρεύοντας την αστική δημοκρατία, ή καταργώντας την τελείως. Μονο μια βαθια υποτιμηση του νομισματος μας θα κανει την χωρα ελκυστικη για τα πακετα.φθηνα στρωματα υπνου,ορθοπεδικα στρωματα,στρωματα τιμες,στρωματα ανατομικα,φθηνα στρωματα,οικονομικα στρωματα"/>

Δεν είναι ξέρεις όλα μεγάλες βιομηχανίες και τράπεζες, υπάρχει (μάλλον υπήρχε) η οικοδομή, με όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα που την στηρίζουν και στηρίζονται από αυτήν, τα σούπερ μάρκετ, ο αγροτικός τομέας, η ναυτιλία, ο τουρισμός κλπ, που καλύπτουν πάνω από το seventy five% των εργαζομένων, κι εκεί βέβαια, ουσιαστικά μέσω γνωστών και γνωριμιών προσλαμβάνονται, αλλά αν δεν ικανοποιούν την εργοδοσία απολύονται.

Για μας τότε, την έξαλλη αντικαπιταλιστική νεολαία, το Πασόκ ήταν το φίδι, που άλλη μια φορά κορόιδεψε το λαό. Και το θρυλικό Κιλελέρ (που ήταν χτες η επέτειός του) που δικαίως τιμάται τόσο απ το ΚΚΕ, δε στόχευε στην ανατροπή του Καπιταλισμού. Παρατηρώ επίσης ότι αποφεύγουμε συνήθως να σημειώνουμε στο νοσηλευτικό φάκελο του αρρώστου οδηγίες ή εφαρμοσμένες τεχνικές για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση μιας κατάκλισης.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι η ενημέρωση των καταναλωτών έχει καθοριστική σημασία για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου σχετίζεται με τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικών σακουλών μεταφοράς. Ας το κάνει όπως προσπάθησε κάποτε η ΠΑΣΑ και φαίνεται ότι ίσως συνεχίσει να προσπαθεί.Read Alot more - look into the internet site. jpg" width="258px" alt="στρωματα,φθηνα στρωματα υπνου,ορθοπεδικα στρωματα,στρωματα τιμες,στρωματα ανατομικα,φθηνα στρωματα,οικονομικα στρωματα"/>

Άλλωστε, έχει αποδειχθεί ότι ο αλγόριθμος των Gale-Shapley είναι ισοδύναμος με τη λύση που πρότεινε ο σπουδαίος μαθηματικός Leonid Kantorovich -ο μοναδικός Σοβιετικός που τιμήθηκε με το Νόμπελ Οικονομίας (1976)- για το λεγόμενο «πρόβλημα μεταφοράς», μια σημαντική εφαρμογή οικονομικού σχεδιασμού που άνοιξε τον δρόμο στην ανάπτυξη του γραμμικού προγραμματισμού και της επιχειρησιακής έρευνας.

This webb, a lot to see, have a look at and skim. Πιο υγειεινο, ασυγκριτα πιο φτηνο - ασε που θα γλυτωναμε 500 δισεκατομμυρια τοννους σκουπιδια στις παραλιες. Το τσίμπημά τους είναι επώδυνο και προκαλεί φαγούρα ενώ το σάλιο που εκκρίνουν κατά το τσίμπημα μπορεί να προκαλέσει σε ορισμένους ανθρώπους αλλεργική αντίδραση με έντονο πρήξιμο, ναυτία ή και εμετό.

Τελος ειναι γελοιο να συγκρινεις ετσι γενικα χωρες χωρις να εξεταζεις τα επιμερους χαρακτηριστικα τους μα ειναι ακομη γελοιοτερο να κανεις λογο για αντιεθνικες πραξεις απο τη στιγμη που για να ηττηθουν οι κομμουνιστες στην ελλαδα η αντιθετη πλευρα ξεπουληθηκε στους αγγλοαμερικανους.

Añadir comentario

Filtered HTML

  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Al enviar este formulario, usted acepta la política de privacidad de Mollom .